.

Tasikar Heavy Duty Case Съвместими с Nintendo Switch Enhanced Grip Гумирани Защитен калъф с закалено стъкло Screen Протектор (Black - Clear)

Tasikar Heavy Duty Case Съвместими с Nintendo Switch Enhanced Grip Гумирани Защитен калъф с закалено стъкло Screen Протектор (Black

BGN 11.99

Сума
Налично

Едно парче корпус се състои от устойчиво на надраскване КОМПЮТЪР и удароустойчив броня TPU; Матиран прозрачен твърд КОМПЮТЪР се съчетава с амортизирующим броня TPU за максимална защита.Подобрена конструкция на захващане осигурява добро сцепление и комфорт; Точни деколтета за всички портове и високоговорители.Бутон за извличане на контролери Joy е на разположение, контролери joy могат свободно да се извлече по всяко време, когато ви е необходимо да използвате контролери joy отделно.Лесно се инсталира и да се премахват, без да наранява и не надраскване на комутатор; Идва с предпазно фолио от закалено стъкло за допълнителна защита на екрана на устройството.Специално проектиран за Nintendo Switch 2017 Г.; Гаранция една година, безусловно връщане или безплатна подмяна в случай на дефект или никакви проблеми с качеството на ученето през целия приятелско обслужване на клиенти. 1 x Tasikar Heavy Duty Калъф за Nintendo Switch. 1 х Закалено стъкло Протектор на екрана за Nintendo Switch. 1 х Чистящая плат. 1 х колектор на прах. 1 x Почистващи кърпички (мокри и сухи). 2 x капачки за улавяне на палеца.Tasikar heavy protective cover for Nintendo switch with anti-fall anti-scratch housing and shock-absorbing design, all-around protect your switch from капки, shocks, удари and scratch; Anti-slip ribs design secure grip handle осигуряват допълнително сцепление по време на игра; Новият дизайн е на разположение използвайте контролери радост на бутона за извличане; Точни разрези гарантират, че нито една част на корпуса няма да попречи на функционалността на Nintendo Switch.Сверхпрочный защитен калъф.Изработен от гъвкаво TPU отличен амортизирующий материал ефективно предпазва вашия ключ от случайни повреди и натъртвания.Ергономична дръжка с надежден изземване.Устойчива на плъзгане конструкция на ребрата се увеличава триенето между ръцете и корпус.Подвижна.Контролери Joy може да се оттегли, докато е прикрепен тежкотоварни корпус, не е нужно да се свали камерата.Прецизна деколтета.Точно рязане и портове за достъп, работят перфектно, не ще попречи на функционалността на Nintendo Switch.Кръст Бод Пакет включва : . 1 x Tasikar Heavy Duty калъф за Nintendo Switch1 x Закалено стъкло Екран протектор за Nintendo Switch1 x Тематични продукти за влечуги и земноводни Cloth1 x прах Absorber1 x Тематични продукти за влечуги и земноводни кърпички (мокри и сухи) 2 x палец съединител шапки.

Свойства