.

Филтър За Нокти, на 40-Ватова Прахосмукачка За Нокти Ноктите Инструмент, Акрилни Фен Пылесосит Филтър с 3 Вентилатори Силно Засмукване и Голяма Площ за Почистване и ?

Филтър За Нокти, на 40-Ватова Прахосмукачка За Нокти Ноктите Инструмент, Акрилни Фен Пылесосит Филтър с 3 Вентилатори Силно Засмукване

BGN 73.11

Сума
Налично

【Силни вентилатори】40 W мощен вентилатор колектор на прах за нокти, силно засмукване, използва три вентилационни отвори на вентилатора, може да събира прах, създадена по време на подаване или полиране на ноктите, на голяма площ на прахосмукачка, работи ефективно, вече не е нужно да се притеснявате за плаващ прах. 【Бързо се абсорбира】Бързо впитывайте боклук ноктите, да си ноктите на масата чисти, спестете време и не се притеснявайте.И той конструировал квадратна мрежа, много близо до засмукване, премахването на прах по-големи частици. 【Hand-Relax Design】Този филтър за нокти елегантен и приятен дизайн.Форма на дъга на кръга, изкуствена кожа хастар за ръце, отпуснете ръцете и китките по време на маникюр. 【торба за прах 2pcs】Всеки филтър нокти оборудван с торба за прах 2pcs, голям капацитет, няма изтичане на прах, лесно да се поберат над изхода на вентилатора, за многократна употреба и лесно да се почисти. 【Материал ABS】Приема качествен материал ABS, да не бъде прекалено гореща, след продължителна работа, удължава живота на машината.Подходящ за маникюрного салон, училище, ноктите изкуство / колеж, лична употреба и т.н. Функция : 1. Фен висока мощност 40 W, силно засмукване, използва три вентилационни отвори на вентилатора, на голяма площ на прахосмукачка, работи ефективно. 2. Бързо впитывайте боклук ноктите, да си ноктите на масата чисти, спестете време и не се притеснявайте. 3. Квадратна мрежа, голям диапазон на изсмукване, отстраняване на прах по-големи частици. 4. Форма на дъга на кръга, изкуствена кожа хастар за ръце, отпуснете ръцете и китките по време на маникюр. 5. Оборудван с торба за прах 2pcs, голям капацитет, няма изтичане на прах, за многократна употреба и лесно да се почисти. 6. Приема качествен материал ABS, не е твърде горещ след дълга работа, удължава живота на машината.Параметри : Състояние на 100% от изцяло нов Вид на продукта : Филтър за нокти Материал : ABS, изкуствена кожа Цвят : бял Мощност : 40 W Функции : Силно засмукване / ниско ниво на шум / висока мощност / малък размер на професията Размер : приблизително 34x28, 5x9, 6 см / 13, 4x11, 2x3, 8 инча Осъществяване Списък : 1 x Филтър за нокти 2 x Торбички за прах, 1 x Ръководство на потребителя.

Свойства

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Nail Dust Collector
Material:
ABS, PU Leather
Color:
White
Power:
40W
Features:
Strong suction / low noise / high power / small occupation area
Size:
Approx. 34 x 28.5 x 9.6cm / 13.4 x 11.2 x 3.8in
Package List:
1 x Nail Dust Collector :
2 x Dust Bags :
1 x Manual :