.

Дръжката на чантата, Рамка с чантата си Красива с ретро резба за семейството за производство на чанти(зелен древен B01-028—00511)

Дръжката на чантата, Рамка с чантата си Красива с ретро резба за семейството за производство на чанти(зелен древен B01-028—00511)

BGN 7.11

Сума
Налично

Ретро темата на повърхността създава красив външен вид, може да направи вашите чанти са по-привлекателни.Изработен от висококачествен метал, с отлична устойчивост на цвета или ръжда.Отлична декорация за вашия портфейл, може да донесе усещане за елегантност и лукс.Също може да функционира като замъка на чанти, може да бъде закрепен към чантата до загуба на пари.Идеален материал САМ за производство на чантата, чанти, чанти за монети, лесни за улавяне, използване.Функция : 1. Изработен от висококачествен метал, с отлична устойчивост на цвета или ръжда.2. Идеален материал САМ за чантата, чанти, чанти за монети, удобен за хващане, използване.3. Ретро темата на повърхността създава красив външен вид, може да направи вашите чанти са по-привлекателни.4. Също може да функционира като замъка на чанти, може да бъде записано в чантата до загуба на пари.5. Отлична декорация за вашия портфейл, може да доведе до усещане за елегантност и лукс.Спецификация : Тип елемент : закопчалката на Чантата Frame Material : желязо+Alloy Size : прибл. 16.5 см/6.5 in Function : Рамка с чанта може да се използва за чанти за съхранение на направи си САМ, с портфейла си САМ", в чантата си САМ, etc.Кръст Бод Пакет Списък : 1 х Закопчалката на Чантата рамка.

Свойства