.

Комплект Тестер, Комплект Тестер изтичане на 18pcs Точно Изработен от Здрав за охладителната Система на автомобила

Комплект Тестер, Комплект Тестер изтичане на 18pcs Точно Изработен от Здрав за охладителната Система на автомобила

BGN 35.12

Сума
Налично

ШИРОКО се ИЗПОЛЗВА : Широко приложение за различни модели превозни средства.ПРАКТИЧНО : Детектор за течове на резервоара може да ви помогне да намерите на вътрешни и външни течове в охладителната система на автомобила.ДОБРО КАЧЕСТВО : Детектор за течове на резервоара с добро качество и е добра гаранция за качество, можете да бъдете сигурни, да купуват и използват.ПРЕЦИЗИОННОЕ ПРОИЗВОДСТВО : Прецизно изработено, за да осигури точна на теста.ТРАЕН : Детектор за течове на резервоара е изработен от висококачествени материали, цялостното качество на производство е много вкусно, и има дълъг срок на служба.- Добри инструменти цех, състоящ се от 18шт висококачествени тестери на охладителната система на автомобила.Изработен е от висококачествен материал КОМПЮТЪР, здрав и издръжлив на употреба.Прецизно изработено, за да осигури точна на теста.Може да ви помогне да намерите на вътрешни и външни течове в охладителната система на автомобила.Широко приложение за различни модели превозни средства.

Свойства

Condition:
100% Brand New
Material:
PC
Quantity:
18pcs
Package Weight:
Approx.1793g/63.2oz
Package List:
1 * Pressure Testing Hand Pump with Gauge :
1 * Needle :
3 * Chromed Steel Radiator Adapter :
10 * Anode Aluminum radiator Adapter :
2 * Connector :
1 * Adapter Handle :
Note:
1. Please allow 1-3cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :
3. Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering. :