.

H & B Sketching Pencils Set, 48-Piece Drawing Pencils and Скица Kit, Пълен набор от художника Включва В Себе си Бележник за рисуване, Графитни моливи, острилка и Гумичка, Професионален Набор о?

H & B Sketching Pencils Set, 48-Piece Drawing Pencils and Скица Kit, Пълен набор от художника Включва В Себе си Бележник за рисуване,

BGN 22.39

Сума
Налично

★H & B 48 PCS SKETCHING PENCILS SET - Комплект моливи за скици идва с 48 предмети на художествени аксесоари, които съдържат 1 тетрадка за скици, 2 острилки за моливи, 12 моливи за скици, 3 тец-молив, 1 удължител молив, 3 ластика и толкова много други аксесоари, с които можете да се срещнете с това, което искате в създаването на скица. ★ЕКО-СОДРУЖЕСТВЕННЫЙ & НЕТОКСИЧЕСКИЙ - сурови молив H & B, направено от сурова дървесина, и изпробван TUV, молив и е безвреден за човешкото тяло, така че дори и децата могат да използват този комплект без потревожиться за всяка от опасностите. ★ТРАЕН молив ОЛОВО - Нашият молив олово е много твърд и издръжлив,лесен за писане, нарязани и измити, карандашные линия за рисуване е много гладка, е трудно да се прекъсне, не трябва да се режат молив многократно. ★ПОРТАТИВЕН И ЛЕК - Този комплект за рисуване и скициране може лесно да се постави във вашата училищна чанта и заема по-малко място,можете да го вземете с вас навсякъде, за да рисува с природата. ★Перфектен И ИДЕАЛЕН ПОДАРЪК ЗА ВСИЧКИ ХОРА - независимо от това,дали сте любители на изкуството,колеж студенти,начинаещи артисти или професионални художници, комплект моливи за рисуване H&B може да отговори на изискванията на вашия малярного оборудване.

Свойства