.

ThermoPro TP07S Безжичен Термометър за Месо за Готвене, Цифров Термометър за Печене с Датчик за Температура, Интелигентен LCD Екран барбекю Термометър за Печене, Фурна и Бе?

ThermoPro TP07S Безжичен Термометър за Месо за Готвене, Цифров Термометър за Печене с Датчик за Температура, Интелигентен LCD

BGN 19.20

Сума
Налично

Дистанционно обхват 300 метра : Термометър за готвене позволява лесно да контролират месото в хола или на още по-големи разстояния, като например вашия заден двор, докато термометър за месо безжичен контролира вашата храна.Точност ръководят сонда термометър за месо : Цифров термометър за храна се използва 6.5" качество на храната; точност ръководят сонда за месо, неръждаема стомана : ±1.8℉ и широк диапазон на температура : 32 до 572℉. 10 предварително зададени температури : Термометър кухня е програмиран с 10 регулируеми предварително температури и 5 нива на сготвяне порекомендованными американското министерство на земеделието, за да помогне на интелигентен дисплей с подсветка след Като месото се достигне зададената температура, термометър барбекю ще подаде звуков сигнал и ще започне да мига.Таймер В Комплекта : Термометри за месо за готвене и печене позволяват едновременно да се види на дисплея на температурата и информация за таймере без да е необходимо да натискате никакви бутони.Цифров термометър за месо TP-07 от сондата-идеалният избор за точно и дистанционно наблюдение на вашия месо.Престанете да ходи напред-назад от помещенията навън, за да провери своето месо, седнете и да се отпуснете, гледайки го с разстояние 300 метра!Този безжичен термометър за месо за печене на скара не само алармата, но и има визуална индикация с 3 различни цвята осветление, за да може визуално да знаят за напредъка на месо. 1.Голям, умен LCD дисплей с подсветка, която си променя цвета си по време на готвене термометър за месо процес (синьо->зелен - >червено). 2.Дълъг & точен сондата на термометъра месо, цифров термометър за месо от сондата проектиран да бъде използваем в никакъв varia устройство, тъй като сондата е свързан към varia термометър чрез кабелна мрежа неръждаема стомана 40". 3.Програмиран с определени температури за различни видове месо (говеждо месо, Птича говеждо месо, говеждо месо, телешко месо, пилешко месо, свинско месо, Птиче месо, агнешко и Риба). 4.Програмиран е с предварително инсталирана бойна готовност за различни видове месо (Рядко, Средно рядко, Средно, Средно добре и Добре свършена). 5.Запрограммируйте свои собствени настройки на температурата ръчно. 6.Таймер за обратно отброяване, таймер за обратно отброяване и будилник.

Свойства