.

Xiangxin Beaker, 30 мл Лабораторни Консумативи, Кратки Изискан Красив Външен Вид Кислотостойкий за Училище е Подходящ за Семейна Производство най-Добрият Подарък на Прият?

Xiangxin Beaker, 30 мл Лабораторни Консумативи, Кратки Изискан Красив Външен Вид Кислотостойкий за Училище е Подходящ за Семейна

BGN 7.51

Сума
Налично

Като се има предвид, че тя има висока работна температура, такава чаша и има добра механична якост.Такъв вид обучение инструмент може да ви помогне да развиете у децата интерес към обучение в лабораторията.Добра устойчивост на деформация и проникване, той поддържа дълго време на употреба с гарантирано качество.И соответствующе за здравето, биохимични лаборатории, научни преподаване и изследвания, стаи за анализ, etc.Той е изработен от висококачествени материали, удобен за използване и в училище, което привлича много ученици.Функция : 1. Като се има предвид, че тя има висока работна температура, такава чаша и има добра механична якост.2. Добра устойчивост към деформация и съпротивата проникания, тя поддържа по-дълго време полза с гарантирано качество.3. И соответствующе за здравето, биохимични лаборатории, научно преподаване и изследвания, стаи за анализ, etc.4. Такъв вид обучение инструмент може да помогне да се култивира интерес на децата към обучение в лабораторията.5. Той е изработен от материали с високо качество, лесен за използване и в училище, което привлича много студенти.Spec : Тип елемент : клювматериал : PTFECapacity : 30ml Measuring Диапазон : Желязна поставка аксесоари beaker Type : Обучение на Обзавеждане Приложение : Лабораторни принадлежности Списък на пакетите : 1 x Мензурка.

Свойства