.

Aicosineg Пластмасова Мерителна Чашка 30 мл Прозрачен Градуированный Чаша без Дръжки за Кухненски Лабораторни Научни Експерименти Течности 11 бр.

Aicosineg Пластмасова Мерителна Чашка 30 мл Прозрачен Градуированный Чаша без Дръжки за Кухненски Лабораторни Научни Експерименти

BGN 5.35

Сума
Налично

【СПЕЦИФИКАЦИЯ】- Капацитет : 30 мл / 1,01 грама; Материал : пластмаса; Цвят : прозрачен. 【МАТЕРИАЛ】- Изработен от пластмаса, с висока температура и химическа устойчивост, издръжливи. 【ФУНКЦИЯ】- отпи глътка могат да бъдат за многократна употреба, лесно почистване, а градуировки не изчезват, не се отмива и не се разтварят химикали, което прави крайните измерване на точни. 【ADVANTEGE】- Мерителна чаша приема гражданските дизайн накрайник за наливане, която лесно се попълва и се изсипва, скала ясна и измерение по-точно, хората удобно да се чете и използва, това е идеалният избор за вашата работа и живот. 【ПРИЛАГАНЕТО на】- Мерителна чашка е подходяща не само за приготвянето на размерите чаши за измерване на брашно, захар, оцет, сос или друга течност, използвани главно в лабораторни измервателни течности.Aicosineg Пластмасова мерителна чашка Прозрачен градуированный Beaker Description : 1. Изработен е от небьющегося и упорит до растворителям пластмаса, при падането не се разбива като стъкло; достатъчно трайни, за да могат да се мият.2. Сплющенный улей за наливане за лесно пълнене и изливане, както и ясна скала за по-точно измерване, лесен за употреба, която е здрава и не е крехка, а също така е лесно разбираем външни размери.3. Широко се използва в научните изследвания, университети, индустриални и минни предприятия и други звена на лабораторията.4. С градацией за да прочетете приблизителното съдържание и обозначаващ зона; идеален за начинаещи или за професионална употреба.5. Лесен за да прочетете киселина и са устойчиви на алкали, идеални течни чрез измерване и прехвърляне на средства за наука и химически експеримент в лаборатория.Лесен за почистване, огнеупорни и студено толерантни, подходящ не само за измерване на брашно, захар, оцет, сос и на други хранителни съставки в кухнята, но също така се използва и за измерване и смесване на смола, леене на восък, мыловарения и боядисване.Спецификация : Материал : Пластикцвет : прозрачен Капацитет : 30 мл / 1.01 унцепакет Съдържание : 11 x Градуированный чаша.

Свойства