.

Най-добрата Грижа за краката, 1 Чифт Отшелушивающая Маска за крака с женшен, Меки и Гладки Крака, Грубо Ексфолиране на Мъртвата кожа и Мазоли за 1-2 седмици, Възстанов?

Най-добрата Грижа за краката, 1 Чифт Отшелушивающая Маска за крака с женшен, Меки и Гладки Крака, Грубо Ексфолиране на Мъртвата

BGN 3.99

Сума
Налично

Чудо - решение за сухи, груби, мозолистых краката-нашата маска за пилинг на краката е изключително ефективна при отшелушивании и отшелушивании груба и мъртвата кожа, че след 1-2 седмици, за отворите съвсем нови детски меки крака!.Лесен за използване - просто носете обувки на препоръчителен период от време, и след тяхното оттегляне на лечението започне да работи.Не е нужно самостоятелно почистване или да отстраните кожата.Старата кожа автоматично беля на себе си след няколко дни, докато не остане само новата.Безопасно и безболезнено-екстракти натфурола и растителни съставки нежно, но сигурно навлизат в мъртвите клетки на кожата, унищожаване и премахване на външните слоеве.В този процес на обновяване на кожата на краката си, няма никаква болка.Здрави, меки крака, за семейството и приятелите си - Подарете си краката и стъпалата на вашите близки нашата отшелушивающей маска за крака.Както мъжете, така и жените могат да се оцени по-здрави и меки крака.Ако имате някакви въпроси, можете да се свържете с нас по всяко време, ние ще отговорим в рамките на 24 часа.Описание : Обем на продукта 17.0 см * 11.5 см * 0.02 см Помещение включва : 1 двойка МАСКА за крака Инструкции : 1. След измиване на краката отстранете маската и поставете на краката си. 2. Отлепване на етикета и го завийте я на крака. 3. След 15-20 минути свалете маската с крака, а човек с груба кожа може да се увеличи до 30 минути. 4. Нежно масажирайте впитавшуюся эссенцию и изплакнете с вода.Тип кожа : Подходящ за всички типове кожа.Срок на валидност : три години.

Свойства