.

4 Опаковки Qtip Притежателя Баня Банки с Суета Тава,2 Опаковки от 15 мл и 20 мл Пластмасови Аптекарские Банки Баня Кутийки и 2 Опаковки Ретро Селска Декор Метална Тава Су?

4 Опаковки Qtip Притежателя Баня Банки с Суета Тава,2 Опаковки от 15 мл и 20 мл Пластмасови Аптекарские Банки Баня Кутийки и 2

BGN 57.12

Сума
Налично

✅ КРАСИВ И ФУНКЦИОНАЛЕН : 15 ГРАМА.Лесно грижа - избършете с влажна кърпа. ✅ Гаранция за УДОВЛЕТВОРЕНИЕ : Безплатна доставка ,без въпроси с 30-дневен връщането на парите и гаранция 1 година.Моля, обърнете внимание : Ако случайно не са приели вашата заявка за връщане, моля, свържете се директно с нас и ние ще ви върнем парите!Насладете се на пазаруването, насладете се на най-добрият начин на живот, с нашите продукти.Аптекарский набор от кутии Shee Chung life - незаменим елемент за съхранение на баня и тоалетна масичка.Декоративни Комплекти тави-организаторите се съхранява козметика, средства за грижа за кожата, парфюми, спрейове за тяло и т.н. В комплекта : 1 Аптекарская банка по 15 грама. 1 Аптекарская банка от 20 грама. 2 метални табла-организатор.Моля, обърнете внимание : 1.Набор е изработен от висококачествена пластмаса акрил, прозрачен и красив, изглежда като стъкло, но не е счупена. 2.Ние осигуряваме безплатна доставка ,без въпроси с 30-дневен връщането на парите и гаранция 1 година.Ако по някаква причина ние не приемаме вашата заявка за връщане, моля, свържете се директно с нас и ние ще ви върнем парите!Насладете се на пазаруването, насладете се на щастлив с течение на времето Shee Chung life jar!.

Свойства