.

Памучен Тампон и Тампон Организатор,Q-tip Притежателя Туба Прозрачен Пластмасов Акрилен Банка с Отделни Капаци за Q-Tips,Памучен Тампон,Памучен Тампон,Грим Четки на Пр?

Памучен Тампон и Тампон Организатор,Q-tip Притежателя Туба Прозрачен Пластмасов Акрилен Банка с Отделни Капаци за Q-Tips,Памучен

BGN 5.19

Сума
Налично

【Материал : 】Прозрачен акрилен материал, най-добрата алтернатива на стъкло, което го прави дълготрайни, здрави и екологично чисти, лесни и модерни.Дизайн на долния повдигане, устойчива на плъзгане и износостойкая, стабилно настаняване. 【Многоцелеви】Прозрачен, без примеси,не само в банята, но и можете да го използвате в кухнята, в спалнята.Баня : за декоративни акценти, като миди, цветни стъклени камъни или перли, а също така и за декорации на рафтовете на вашата баня.Спалня : За съхранение на памучни топки, памучни тампони, подложки за грим.Кухня : За съхранение на сушени зърна, зърна, бонбони и много други. 【Прахоустойчив дизайн】Отделна капачка, запечатани консервация, замърсяване с прах, по-практичен колекция, може да памучни тампони сухи и чисти. 【ЛЕСНО ПОЧИСТВАНЕ】Премиум корпуса работи перфектно в мыле и вода.Благодарение на стойкому на надраскване дизайн е лесно вытирается и изглежда нова след всяко пране. 【Обслужване】Ако качеството или транспортни проблеми, можете директно да изберете замяна или връщане на парите.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се директно с нас.Надявам се, че нашите услуги ще ви задоволи.Независимо дали памучен тампон, козметичен памук категория за получаване на главоболие!Тогава купете го, вие ще можете да спестите много на място!Не е необходимо в бутилки, кутии или дори кутии с козметична вата.Това може да бъде унифицирана за вас пълно приемане, опаковка памучни тампони, кутия козметична вата!Прост, гигиеничный, удобен, ключът е в това, че той има своя собствена малка капачка за!Не се притеснявайте за това, че вас ще алармата на прах!.

Свойства