.

BLLXMX 25 бр. Четки За Грим,Красота Набор от Инструменти Фонд Смесване Руж Вежди Мигли Фен на Устните Грижа За Кожата на Лицето, Грим, Коректор Четката Комплект,Кабуки Ч?

BLLXMX 25 бр. Четки За Грим,Красота Набор от Инструменти Фонд Смесване Руж Вежди Мигли Фен на Устните Грижа За Кожата на Лицето,

BGN 14.24

Сума
Налично

Нашите продукти ще донесе удобство в живота ви и ще ви позволи да изпитате радостта от живота по време на употреба.Вашето удовлетворение е наш приоритет.Основните големи четки за грим Кабуки и точни четки за грим на очите.МЕКА и КОПРИНЕНА на допир, четки, плътни и добре оформени.Мека, но здрава, когато се прилага грим на косъм и не се свива в процеса на прилагането на грим.Синтетична четка за коса, къса дървена дръжка позволява по-добър контрол на четката, когато рисува.Име на продукта : Комплект четки за грим.На сцената на употреба : пътуване, дневен грим, и т.н. Материал : влакнести четина, метална тръба четка, метална пръчка четки.Технически характеристики на : 25pcs Handle вид : дълъг прът.Характеристики : Средно дълга, здрава дръжка за лесно захващане и дълъг експлоатационен срок.Изработен е от меки, плътни синтетични влакна, които не се абсорбират излишната течност и сметана продукти и не отваливаются.В комплект четки включва всичко необходимо за естествен грим и грим на очите.Тегло : 800 г. Опаковка на продукта : картонена кутия.[брой в пакет] x1 ако имате някакви проблеми по време на сделката или да използвате, моля, свържете се с нас и ние ще решим проблема заедно с вас.Ако имате нужда от повече продукти, моля кликнете върху моя магазин, за да изберете。.

Свойства