.

Фенер Натиснете живопис, Акварел Набор от кактуси и сочни растения, изолирани на бели керамични утайка от чаша (Миялна машина, 15 грама, бяло)

Фенер Натиснете живопис, Акварел Набор от кактуси и сочни растения, изолирани на бели керамични утайка от чаша (Миялна машина,

BGN 51.92

Сума
Налично

Набор от акварельной живопис кактуси и сочни растения, изолирани в бяло (15 унция Бели керамични чаши за кафе и чай, миялна машина и микровълнова печка), голяма С-образна дръжка.Изображения, отпечатани от двете страни на чаши.Устойчиви на uv радиация и замира цветни безопасни мастило осигуряват по-здрава и перфектно покритие.Отпечатано в САЩ.Тази висококачествена и оригинална чаша от Фенер Press може да се похвали с ясни детайли и ярки образи акварельной живопис Набор от кактуси и сочни растения, изолирани в бяло (15 унция бели керамични кафе и чаени чаши, миялна машина и микровълнова печка). -керамична чаша с дръжка, 15 грама. -Изображението отпечатани от двете страни на бялата чаши. -Устойчиви на uv устойчиви и избледняват, оцветени с безопасни мастила за трайно и безупречно покритие. -Сейф за миялна машина и микровълнова печка. Фенер Press-динамично развиваща се арт компания, специализирана в водещите световни образи.Нашата колекция включва оригинални произведения, създадени от нашата собствена арт-екипа, снимка, тенденции за дома и офиса, винтажное изкуство и др.Вашата подкрепа ни дава възможност да продължим да правим това, което обичаме, - създаване на красиво изкуство.

Свойства