.

Aumuca Cat Harness and Leash for Walking-Мека Дишаща Мрежа Сбруя за тяло с Камбана и Папийонка, Скъпа Жилетка за малки Котенца за Котки, Регулируеми Стъпки Велкро и Замък с катарама П?

Aumuca Cat Harness and Leash for Walking-Мека Дишаща Мрежа Сбруя за тяло с Камбана и Папийонка, Скъпа Жилетка за малки Котенца

BGN 58.08

Сума
Налично

【Подходящ за средно възрастни котки】 : Ако размерът е твърде голям, котката може лесно да избяга, ако размерът е много малка, котката ще се чувстват неудобно.Моля, мярка на вашия любимец и консултирайте се с нашата таблица размери, преди пускането на поръчката.Моля, свържете се с нас за подмяна, ако размерът не е подходящ. 【Спасение шлейка】С помощта на магически ленти, быстросъемных пряжек и трайни двойни D-образни халки на гърба за прикрепване към поводку котешка шлейка да защитите вашия домашен любимец, в три нива на сигурност.Можете да безгрижно се разхождат на улицата с нейното коте и щастливо играят на улицата. 【Уникален дизайн жилетка с лък и камбана】 : Дизайн в стил жилетка котешки каишка и да се впрегне могат да разпределят равномерно натиска на каишка по гърдите и раменете, за да се предотврати задушаване или напрежение врата, която предоставя много повече комфорт и сигурност от основния колан, каишка или H-стил.Благодарение на уникалния дизайн на лук и колокольчика отпред, нашата голяма котешка шлейка позволява на вашия си скъпи домашен любимец на разходка, заедно с модата и комфорта по време на ежедневните разходки. 【Всички сезони удобен самар】 : Изработен е от висококачествена мека и дишаща въздушна мрежа, този лек котешки жилетка и каишка са идеални за разходки по всяко време на годината. 【Лесно от носенето на жилетка, колан】 : Стъпка в жилетка дизайн прави коте колан, лесен за поставяне и премахване.Шагните на следващата си разходка в този лесен и удобен в чорап кошачьем жилетката. (Топло съвет : Повечето котенков нужда от малко време, за да се запознаят с тази шлейкой при първата употреба, моля, търпеливо отправяйте ги, така че те са свикнали да носят колан).

Свойства