.

Вана Играчки за 1-5 години Момче Момичета Подаръци Басейн Вана Играчки за Деца 1-3 Вана Играчки за Момче, подарък за Рожден Ден за 1-4 Години Момчета и Момичета, комплек?

Вана Играчки за 1-5 години Момче Момичета Подаръци Басейн Вана Играчки за Деца 1-3 Вана Играчки за Момче, подарък за Рожден Ден

BGN 4.71

Сума
Налично

【Сладък набор от играчки за баня костенурка】~Това е страхотна играчка за детски ванички.Това ще донесе на вашето дете идеалната вана и се интересува в него плуване.Този продукт представлява съвкупност от три различни цветни играчки за костенурки. 【Обезопасена водна играчка】Играчки костенурка за баня произведени от нетоксични ABS-пластмаса.Край на достатъчно гладка, за да позволи на децата да се докоснат до него, да играят и да те прегърна.Освен това, без батерия, това е 100% безопасно за вашите деца!. 【Забавни играчки】Три различни цветове позволяват на детето да се научи да вижда цветовете по време на баня, помагат на децата да разберат знания за физическата плавателност и развиват координацията на ръцете и очите, нарушения на зрението, двигателни умения. 【Аз умея да плувам!】Симпатична костенурка може да плува през банята, като само завъртете копчето по посока на часовниковата стрелка, а след това го отпуснете във водата.Часовников механизъм!Вижте как костенурката плуват около бебето.Помогнете на детето си да плуват. 【Децата се радват на къпане】Ярки цветове и сладък дизайн на външния вид, лесно да се привлече вниманието на вашето дете.Независимо дали е къпане или плуване, забавни костенурка играчки позволяват на вашето дете да се бъркам, заедно с екип от костенурки.

Свойства