.

Игла за Тепане, Комплект Игли за Тепане 9 см / 8,6 см / 7,9 cm направи си САМ Вълнени БОЛТ с Бутилка за Съхранение за Производство на Войлочных Модели за направи си САМ Пэч?

Игла за Тепане, Комплект Игли за Тепане 9 см / 8,6 см / 7,9 cm направи си САМ Вълнени БОЛТ с Бутилка за Съхранение за Производство

BGN 11.84

Сума
Налично

Добра помощ за вашата работа със собствените си ръце, специално разработена за домашна употреба и за производство на валяного изделия.Интелигентен подарък за вашия специален приятел или член на семейството, или може да се използва за създаване на уникален подарък.Изработен от висококачествена дървесина и материали от неръждаема стомана, за да се гарантира дълъг срок на експлоатация, включително игла 30шт, които могат лесно да се замени.Черна бутилка може да се съхранява, пухкава игла в съответствие с размера на орел, на удобно и да се избегне загуба.Елате в три размера на иглата, за да отговарят на вашите нужди в различни малки животни, членове, играчки и други занаятчийски произведения.Функция : 1. Елате в три размера на иглата, за да отговарят на вашите нужди в различни малки животни, членове, играчки и други занаятчийски произведения.2. Черна бутилка може да се съхранява, пухкава игла в съответствие с размера на орел, на удобно и да се избегне загуба.3. Изработен от висококачествена дървесина и материали от неръждаема стомана гарантира дълъг живот, включително игла 30шт, които могат лесно да се замени.4. Замисли подарък за вашия специален приятел или член на семейството, или може да се използва за разработка на уникален подарък.5. Добра помощ за работата си, направи си САМ, специално разработена за домашна употреба и за производство на сплъстяване на продукта.Спецификация : Тип елемент : Инструмент за тепане Материал : дърво, неръждаема стомана Използването на : Битова техника, разменени инструмент, шиене и т.н., Размер чувствах игла : прибл. 9cm / 3.54 in x 10pcs; 8.6 cm / 3.39 in x 10pcs; 7.9 cm / 3.11 in x 10pcs Application : Валяние Как да се използват : след Като козината на място, използвайте усещат игла, за да се пробива вертикално надолу, за да се избегне счупване на иглата.Осъществяване списък : 30 х Игла за тепане 1 x Дървена дръжка 1 х Черна кутия за съхранение .

Свойства

Item Type:
Felting Tool
Material:
Wood, Stainless Steel
Usage:
Household, replacement tool, sewing, etc.
Felt Needle Size:
Approx. 9cm / 3.54in x 10pcs; 8.6cm / 3.39in x 10pcs; 7.9cm / 3.11in x 10pcs
Application:
Felting
How to use:
Once the wool is in place, use the felt needle to prod vertically downward to avoid breaking the needle.
Package List:
30 x Felting Needle 1 x Wood Handle  :
1 x Black Storage Box  :