.

Червен Пълноцветен Обектив Филтър, Масло Доказателство Алуминиева Рамка Червени Филтри Водоустойчив Многослойно Покритие за DSLR камери(72 mm)

Червен Пълноцветен Обектив Филтър, Масло Доказателство Алуминиева Рамка Червени Филтри Водоустойчив Многослойно Покритие за DSLR

BGN 69.92

Сума
Налично

Основна функция : Червен филтър на обектива на камерата се използва за усилване на червения цвят на изображението, за да направи сцената по-ярка и по-многопластова.Приложими модели : Мощен инструмент за снимане на сцени, като кленови листа, залези или дюни на пустинята вечер, червен пълноцветен филтър на обектива е подходящ за Nikon, за Fujifilm, и за други фотоапарати.Характеристики на продукта : Многопластова нанометровая покритие технология, червената леща е с водоустойчив, маслостойкость и производителността, а също и предпазва обектива от прах и драскотини.Алуминиева рамка : Рамка от алуминиева сплав точно CNC обработена, за да се предотврати попадането на разсеяна светлина върху ръба на филтъра.Лек, за да се анализира и да се съберат : Инсталиране на резби забавяне, червен филтър на обектива може да бъде бърз и удобен демонтаж и събрание.Функция : 1. Алуминиева рамка : Рамка от алуминиева сплав точно CNC обработена, за да се предотврати попадането на разсеяна светлина върху ръба на филтъра.2. Лек, за да се анализира и да се съберат : Инсталиране на резби забавяне, червен филтър на обектива може да бъде бърз и удобен демонтаж и събрание.3. Характеристики на продукта : Разнослоистая покритие технология нанометра, червен обектив е водоустойчивые, доказателство масло и представа, и предпазва обектива от прах и драскотини.4. Основна функция : Червен филтър на обектива на камерата се използва за усилване на червения цвят в изображението, за да направи сцената по-ярка и по-многопластова.5. Приложими модели : Мощен инструмент за снимане на сцени, като кленови листа, залези или пустинни дюни вечер, червен пълноцветен филтър на обектива е подходящ за Nikon, за Fujifilm, и за други фотоапарати.Спецификация : Тип елемент : Червен обектива на камерата Filters Material : Алуминиева сплав + оптично стеклопродукт Цвят : Red Product Тегло : Approx. 50-53 гр / 1.8-1.9 oz Списък на пакетите : 1 x Обектив Filter1 x Кутия за съхранение.

Свойства

Item Type:
Red Camera Lens Filters
Material:
Aluminum Alloy + Optical Glass
Product Color:
Red
Product Weight:
Approx. 50-53g / 1.8-1.9oz
Package List:
1 x Lens Filter :
1 x Storage Box :