.

YINZHI Мобилен Телефон LCD Дисплей Динамичен AMOLED Материал LCD екран и Дигитайзер Пълна събрание за Galaxy S20+ (черен) Замяна на части (цвят : черен)

YINZHI Мобилен Телефон LCD Дисплей Динамичен AMOLED Материал LCD екран и Дигитайзер Пълна събрание за Galaxy S20+ (черен) Замяна

BGN 47.60

Сума
Налично

Смяна на LCD дисплей + Рамка + Сензорен екран Дигитайзер В събирането на вашето устройство.Замяна на стари, счупени, треснувшее, увреденото,направете така, че вашето устройство изглеждаше възстановени, както никога.Всеки продукт е тестван и е в добро състояние,преди да изпратите, напълно пригнан и работи.Ако полученият продукт не работи, моля, свържете се с нас, за да го замени.Динамичен AMOLED Материал LCD екран и дигитайзер Пълна събрание за Galaxy S20+ (черен).Забележка : Взаимозаменяеми екран на продукта е много крехка.Препоръчваме ви да се тества, преди да инсталирате.Моля, смоделируйте тестове, което означава, че в допълнение към мобилен телефон (дънна платка + LCD-дисплей или на дисплея) свързан аудио кабел и заменете го с ново, включено, тестът е завършен.Ако тестът е преминал нормално, моля, задайте го.Ако той не може да бъде показана, моля, свържете се с нас за първи път.И, моля, не се насилвайте да го инсталирате на мобилен телефон.Ние не носим отговорност за това, тъй като е само на екрана ще се инсталира.За товаре1. Смяна на LCD дисплей + тъч екран дигитайзер събрание (динамичен AMOLED материал) за Samsung Galaxy S20+.2. Замяна на стари, счупени, пукнати, спасяване.3. Направете вашето устройство по-освежаващо от всякога.4. Напълно подходящ е и работи.5. Всеки продукт е тестван и е в добро състояние, преди да изпратите.6. Професионална инсталация е силно препоръчително.Ние не носим отговорност след инсталирането на екрана.Преди да инсталирате Бележки 1. Съвет 1 : Тест преди инсталацията При изпитване не отстранете защитното фолио или бележки.Моля, обърнете внимание на проблема със статично електричество.Преди да се пристъпи към ремонт задължително заземлите себе си колан ESD (електростатично разреждане).Това ще предотврати увреждане на електронни компоненти телефон статичното електричество.Не забравяйте да носите предпазни очила и спазвате внимава, за да не отрежете пръст от счупено стъкло.2. Съвет 2 : Симулира замяна testing Screen-много крехка продукт.Ние силно препоръчваме да се извърши изследване, преди да инсталирате.Моля, имитира тестване, което означава, че мобилен телефон по отделно, (дънна платка + LCD-дисплей или екран) аудио кабел е свързан и новата смяна, храненето е включено, тестът е завършен.Ако тестът ОК, моля, задайте го.Ако той не може да покаже, моля, свържете се с нас в най-първия път.И, моля, не го насилвайте да се инсталира на мобилен телефон.Ние не носим отговорност след инсталирането на екрана.3. Съвет 3 : Не перегибайте кабельпожалуйста, уверете се, че LCD кабел Г.

Свойства