.

zwj Душ Caddy срок на годност 3 Нива Телескопични полици За Душата Ъглови Рафтове Въртяща се Ъглова Етажерка От Неръждаема Стомана Кухня Стенен Рафтове За Съхранение н?

zwj Душ Caddy срок на годност 3 Нива Телескопични полици За Душата Ъглови Рафтове Въртяща се Ъглова Етажерка От Неръждаема Стомана

BGN 73.60

Сума
Налично

✽ ОГЛЕДАЛНО ПОЛИРАНЕ : повърхностни полиране, липса на покритие, устойчивост на износване, лесни за почистване. ✽ СИГУРНОСТ И ЗДРАВИНА : Стойка е изработена от закалено стъкло с висока якост, който е трайно при натоварване, не е крехка, безопасно и сигурно. ✽ ЛЕСЕН ЗА РАЗБИВАНЕ на : Split дизайн, лека за да може да се разглобява за лесно ежедневно почистване. ✽ ВИТА ОПРЕДЕЛЯНЕ на : Полк се фиксира с винтове за по-голяма стабилност и сигурност. ✽ ГАРАНЦИЯ И ОБСЛУЖВАНЕ : Свържете се с нас като с надеждни приятели, ако не се чувствате удовлетворени.Параметър : Материал : неръждаема стомана Основен цвят : сребристо Покритие : матово покритие Начин на инсталация : удар installation Note : Този пакет съдържа само този продукт и не съдържа никакви декоративни елементи, свързани със снимка.100% гаранция за качеството на продукта.Моля, позволете 1-3 см грешка и малка разлика в цвета, срокът за доставка е от 15-20 дни.Ако не сте получили стоката в рамките на 30 дни, моля, свържете се с нас.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Нашият професионален екип за поддръжка на клиенти ще бъде на разположение 24 часа в денонощието.Забележка : Тази опаковка съдържа само този продукт и не съдържа никакви декоративни елементи, свързани със снимка.100% гаранция за качеството на продукта.Моля, позволете 1-3 см грешка и малка разлика в цвета.Ако не сте получили стоката в рамките на 30 дни, моля, свържете се с нас.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Нашият професионален екип за поддръжка на клиенти ще бъде на разположение 24 часа в денонощието.

Свойства