.

Играчки за никнене на млечни зъби (4 опаковки)-ANGELBLISS Baby Teething Toys Set/Baby teether ivan Toys/Natural Organic Freezer Safe for Infants and Toddlers/BPA-Free Teether Set for Boys & Girls (Orange)

Играчки за никнене на млечни зъби (4 опаковки)-ANGELBLISS Baby Teething Toys Set/Baby teether ivan Toys/Natural Organic Freezer

BGN 9.59

Сума
Налично

За безопасността на детето - Набор от детски играчки за никнене на млечни зъби е изработен от 100% хранително силикон, одобрен CPC, без BPA.Нашите естествени органични безопасни прорезыватели се концентрират върху безопасността и здравето на растежа на вашето дете, умственото спокойствие за всички.Облекчаване на болката на венците - Ако детето ви плаче, капризничает и винаги се опитва да захапе пръстите, е време да се даде му гама от играчки-прорезывателей.Нашата детска прорезыватель жираф е предназначен за успокояване и масаж подути венците на децата.А гъвкави мъниста и шишарки, ще им помогнат за облекчаване на нервност при прорезывании зъби, за да грабне и да запазят хватката си.Упражняйте гъвкавост детски пальчиков и разработване на малък мотор. - За бебета до 24 месеца. - 100% храна силикон.Той има удобна дръжка за почистване и е изработен от 100% гъвкав силикон, за да се предотврати нараняване на устата.Ярки и цветни форми на клечки за зъби помагат масажирайте леко венците. - За бебета до 24 месеца. - 100% храна силикон;.

Свойства