.

HONGTEYA Играчки за никнене на млечни зъби за Бебета 0-6 Месеца, 6-12 Месеца, 6 Pack - 4 Прорезыватели за Бебета Baby 2 Плодови Хранилки за Новородени BPA Безплатно Натурален Орган?

HONGTEYA Играчки за никнене на млечни зъби за Бебета 0-6 Месеца, 6-12 Месеца, 6 Pack - 4 Прорезыватели за Бебета Baby 2 Плодови

BGN 10.38

Сума
Налично

Можете да върнете този продукт по някаква причина : без заплащане на доставка.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Изпрати го!Можете да върнете този продукт по някаква причина : без заплащане на доставка.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Изпрати го! ★ Качество 1 × Бананова играчка за никнене на млечни зъби; 2 × Плодови хранилки; 2 × плодови прорезыватели( розово набиране : 1 × праскова прорезыватель; 1 × оранжево прорезыватель.За син на комплекта : 1 х ябълков прорезыватель; 1 × оранжево прорезыватель); 6 х силиконови торби (всички размери в комплект). ★ Ергономичен и атрактивен дизайн : Нашият прорезыватель е с перфектен размер и функция, които го правят лесно за бебета, за да грабне и да ги поддържат сцепление, и той е изработен от 100% гъвкав силикон, за да се предотврати нараняване на устата.Шест играчки за никнене на млечни зъби са изпълнени в стимулиране на ярки сетивни цветове за бебета е лесно да се намери.Различни дизайни и форми, ще привлече вниманието им. ★ Лесен за почистване : Използваният материал хигиена прави нашата играчка никнене на млечни зъби лесна за почистване, както на път, почистете я с мека вода и сапун или да се вари, за да се стерилизира.Нашите играчки за никнене на млечни зъби също може да се постави във фризера, за да добавите охлаждащ ефект. 100% храна силикон. 100% храна силикон. 100% храна силикон.Не съдържа BPA.Без BPA,без латекс.Не съдържа петрол.Не съдържа олово.Не съдържа фталатов.Нашите детски играчки за никнене на млечни зъби са преминали едностранно тестове и са 100% безопасно за вашето бебе. Ние се стремим да се съсредоточи върху здравословното развитие и щастие на вашето дете.BPA Free Latex Free Petroleum Free Lead Free Phthalates Free.

Свойства