.

【Never Drop from Hand】HEORSHE Детски играчки за никнене на млечни зъби за бебета 0-6 6-12 Месеца Прорезыватели за бебета, деца Силиконови моляры регулируема гривна детски играчк?

【Never Drop from Hand】HEORSHE Детски играчки за никнене на млечни зъби за бебета 0-6 6-12 Месеца Прорезыватели за бебета, деца

BGN 5.59

Сума
Налично

????【Регулируем дизайн на гривна в продължение на часове】-Играчки за никнене на млечни зъби за деца от 6-12 месеца използват перфектен дизайн дължина на каишка за ръка, гривни, удобно се монтира на най-малките ръце, като гривна за часа, може лесно да се коригира размера по всяко време, не е лесно да загубят и да падне, чудесно за малки ръце, за да запази. ????【Успокоява зъбобол】-Всички деца имат период, когато те се чувстват необходимостта да се пропусне и да дъвчат всичко, прорезыватели играчка за новородени бебета детски децата имат одобренную дете текстурированную силиконовата повърхност, за да помогне за облекчаване на болката при прорезывании на зъбите, тези силиконови замораживаемые играчки за никнене на млечни зъби също могат да бъдат охлаждены за допълнително успокояващ ефект го прави венците деца по-малко се разболяват , а също така помага на новите зъбите е по-лесно да покълнат. ????【Висококачествен мек прорезыватель】Пръстени за никнене на млечни зъби за бебета, изработени от висококачествен екологично чист мек хранително силикон за защита на венците и устната кухина на бебето. ????【Естествено усещане на кожата】-Мек силикон кара детето да се чувства контролира суче пръста, детски играчки за никнене на млечни зъби за деца от 1 г. по-лесно да приеме, предотвратяване на смучене на пръстите на бебета. ????【Портативен дизайн】Играчки за никнене на млечни зъби са малки и компактни, което прави детски прорезыватели за момчетата е лесно да се запази (за детето) и лесно се опаковат (за вас),това е идеалното допълнение към чантата за пелени, когато детето е суетлив и неудобен, докато сте в движение.Цвят : кафяво.

Свойства