.

ZJchao Детски Играчки-Прорезыватели, Екологично Чист Нетоксичен Силикон Регулируем Маншет за Дъвчене Естествени Прорезыватели за Бебета Скъпа Гъбична Форма на Анти?

ZJchao Детски Играчки-Прорезыватели, Екологично Чист Нетоксичен Силикон Регулируем Маншет за Дъвчене Естествени Прорезыватели

BGN 7.91

Сума
Налично

【Детска безопасност】 100% хранителни силиконови играчки за ухапвания, без BPA, без мирис, нетоксичен, меки, гигиеничные и безопасни, мек силиконов материал може масажирайте венците, правене на паста за дискомфорт и помага на децата да растат здрави. 【Идеални за малки ръце】 На дъното има основание издънка, която може да устои, когато той не се използва, той чисто и гигиеничное, вие не само ще можете дълго да се дъвчат, но и не го губиш завинаги. 【Няколко точки за дъвчене】 Мека и висока еластичност, добро чувство за ухапване, грижа за нежни млечни зъби, е подходящ за деца с прорезыванием зъби, език на детето може по-добър контрол на движение в устата си, и тренира мускулите на устата. 【Дар на любовта】 Ако установите, че детето ви започва да си смуче пръстите на краката и дъвче играчки, тогава можете да опитате да му дадете тази гумена играчка, която може да се тренира на венците.Мекият силиконов материал, който не само предпазва венците на бебето, но и засилва способността му да хватанию. 【Бележки】 Преди и след използването му трябва да се изплакнете с топла сапунена вода или да се вари за дезинфекция и да се съхранява на проветриво и хладно място преди употреба.Предназначени за деца, които имат зъби в ранен стадий, той може ефективно да помогне на децата да се отървете от вредните навици хапе пръстите и се бърка, а също и да бъде с детето си в продължение на целия период на чувствителност на устната кухина.Функция : 1. Изработен от висококачествен силикон, без BPA, без мирис, нетоксичен, мягок, гигиеничен и сигурен. 2. Него можете да заври при висока температура и се стерилизират при висока температура, което го прави по-безопасен за употреба. 3. В долната част има основание издънка, която може да стои в изправено положение, когато не се използва, е чиста и гигиеничным. 4. Мека и висока еластичност, добро чувство за ухапване, грижа за нежни млечни зъби, подходящ за никнене на млечни зъби при деца. 5. Език на детето може по-добър контрол на движение в устата си, и тренира мускулите на устата.Параметри : Тип на продукта : Детски прорезыватель Материал : силикон Функция : да се адаптира към развитието на зъбите е Подходящ : за деца на възраст над три месеца Осъществяване списък : 1 х детски прорезыватель.

Свойства

Item Type:
Baby Teether
Material:
silicone
Function:
adapts to tooth development
Suitable:
for babies over three months
Package list:
1 x baby teether :