.

TOYANDONA Жевательное Колие Силикон Огърлица За никнене на млечни Зъби Висулка Детски Играчки за никнене на млечни Зъби за Деца с Аутизъм (в синьо)

TOYANDONA Жевательное Колие Силикон Огърлица За никнене на млечни Зъби Висулка Детски Играчки за никнене на млечни Зъби за Деца

BGN 6.23

Сума
Налично

Жевательное огърлица.Прекрасен дизайн на формата на черепа, това е сензорно огърлица за момчета и момичета изглежда толкова невероятно.Силиконово огърлица за никнене на млечни зъби.Жевательное колие, децата могат да го носят през цялото време, те ще се влюбиш в своя спътник.Жевательное огърлица.Жевательное колие-добра дъвчене инструмент за всеки, който се нуждае от устно стимулиране.Жевательное огърлица.Добър силиконов материал, мек и безопасен, лесен за употреба, vi, Силикон огърлица за никнене на млечни зъби.Нашето сетивно жевательное колие изработено от упорит до спукване на силикон, разработен специално за слабите и умерени жевателей.Характеристики Материал : силикон/- Размер : 5. 00 X6. 00 X1. 00cm/ 1. 97 X2. 36 X0. 39in/ кръст Бод Пакет, включително 1 х жевательное колие/.

Свойства