.

J. L. Childress Sip 'n Safe, Универсален органайзер за детска количка с дълбоки подстаканниками, отделения с ципове и надеждни джобове, Лесно се закрепва с помощта на липучек, ?

J. L. Childress Sip 'n Safe, Универсален органайзер за детска количка с дълбоки подстаканниками, отделения с ципове и надеждни

BGN 11.19

Сума
Налично

Можете да върнете този продукт по някаква причина : без заплащане на доставка.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Изпрати го!Можете да върнете този продукт по някаква причина : без заплащане на доставка.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Изпрати го!Този функционално разработен универсален органайзер за колички държи на вашите нужди в движение се организира и в рамките лесен достъпа.Съдържа две дълбоки джобове за напитки, централен джоб с цип и един преден джоб с цип.Дълъг плосък джоб с цип идеален за салфетки, памперси или портфейла.Предпазва от загуба или кражба на ценни вещи; Централен джоб на Sip 'N Safe запазва пратка живи и здрави, дори когато количката се сгъва.Четири велкро са приложени към хоризонтални конзола рулям колички, като UPPAbaby, Baby Jogger, Britax, BOB, Chicco, nuna, Ругатни, Bumbleride, Mountain Buggy, Thule и много други колички. 2 дълбоки джобове за напитки.Джоб с цип за ценни неща.Удължен джоб за багаж с цип.Велкро, само на 4, са приложени към лост в стила на конзолата.Останете супер организирани в движение с конзола чекмедже Sip 'N Safe от J. L. Childress.Конзола тава Sip 'N Safe функционално е предназначен за организиране на напитки, памперси и стоки от първа необходимост по време на път.Хотелът разполага с 2 дълбоки джобове за напитки и джоб с цип джоб за портфейл, мобилен телефон, фотоапарат или други ценни неща.Бонус черта на конзолата тава Sip 'N Safe е удължен джоб с цип, който е подходящ за влажни хапки, памперси и много други.Четири регулируеми велкро придават Sip 'N Safe до хоризонтално временна мярка за всички състезателни колички, както и стандартните колички.Подходящ за BOB, Baby Jogger, Britax, Bugagoo, UPPAbaby и много други.

Свойства